Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Οι Ρωσίδες ψάχνουν για κορόιδα


[Email του αναγνώστη GeoP]

Αγαπητέ ξενερωμένε,

Σου στέλνω ένα email έτσι να δω τι κάνεις και να σου πω αρχικά ότι έχεις χαθεί πολύ και κατά δεύτερον να μοιραστώ μια ιστορία.

Τα είχα πρόσφατα με μια ρωσίδα. Ναι δυστυχώς δεν σε άκουσα και την πάτησα. Είναι χρόνια στην Ελλάδα και νόμιζα οτι θα ειχε παρει απο τη δικη μας νοοτροπια. Μ@λ@κιες. Μετά από ένα εξαμηνο οταν καταλαβε οτι μαζι μου δεν θα ειχε...πλουσιοπαροχη ζωη αρχισε να ξεκοβει.

Στο διάστημα αυτό όμως έμαθα απο τα λάθη μου. Και εμαθα και πολλά χρήσιμα πράγματα απο τις κ@ριολες τις φιλες της.

Οι Ρωσίδες λοιπόν αγαπητοί μου, φροντίζουν να βρουν εναν πλουσιο μαλακα. Γνωστό αυτό. Τελευταία όμως τους εχει περασει η αντιληψη να ψαξουν να βρουν οχι απλά εναν ευρωπαιο οτι κι οτι...οοοοχι δεν βολευονται φυσικα με φτωχομπινεδες νοτιοευρωπαιους. Το πηγαν αλλου. Κοιτανε ακομα και για...Αραβες!

Ναι, μια φιλη της πρωην μου τα ειχε φτιαξει με Αραβα. Τον παντρεύτηκε και μαλιστα ειχε κρυφο παιδί! Μετά φυσικά τον χώρισε και ήταν στα δικαστήρια μπας και του φάει τίποτα. Έκανε μία κόρη την οποία την μάθαινε από μικρή πως να φέρεται. Την κόρη της την έκρυβε από τους υποψήφιους γκόμενους.

Τελικά την διατροφή εννοείται την πήρε από τον μαλακα τον Αραβα και τα έτρωγε μαζί με εναν γκομενο στη Ρωσία ενω αφηνε την κορη της στη μανα της. Ο γκομενος την παράτησε (επειδη ειχε παιδι και δεν ηταν μαλακας) και ειχε ερθει για κατι μηνες Αθηνα μπας και βρει κανεναν μαλακα. Ευτυχως ενημερωσα ενα φιλο μου τι έπαιζε και απλα εκανε την δουλεια του και εξαφανιστηκε.

Επισης οι Ρωσιδες επενδυουν οτι λεφτα βγαζουν...πανω τους! Γυμναστήριο, κολλαγονο στα χειλια στην καλυτερη και η χειροτερη φτανει μεχρι στηθος. 

Top προορισμοι για Ρωσιδες ειναι τα Αραβικα Εμιρατα αλλα κυριως το Ντουμπάι. Μπορει να μαζεύουν λεφτα ολο το χρονο για να πανε εκει και να πιασουν το τζακ ποτ!

Μεχρι τώρα αρκετοι Αραβες τα τρωγανε στις ρωσιδες. Εγω ευχομαι να βαλουν μυαλο.

Θα κλείσω με ενα βίντεο Ρωσίδας που λέει τα πάντα για τα μυαλα τους.


 

Μετά τιμης,
Γιώργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου