Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Χωριό στη Βραζιλία με 600 γυναίκες ψάχνει άντρες

 
Πριν κάποια χρόνια είδαμε στην Ελλάδα ακόμα και ντοκιμαντέρ που παρουσίαζε τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν οι άντρες σε ένα χωριό μας: Όλες οι γυναίκες είχαν εξαφανιστεί κι αυτοί αναγκάζονταν να αναζητούν νύφες από το πρώην ανατολικό μπλοκ!

Με την είδηση που μας έρχεται από την Νότια Αμερική όμως τα δεδομένα αλλάζουν.

Στην εξωτική Βραζιλία, την χώρα που είναι πλούσια σε καφέ, παραλίες κι ωραίες γυναίκες συμβαίνει το απίστευτο.


Υπάρχει ένα χωριό που λέγεται Noiva do Cordeiro, στο οποίο 600 γυναίκες ηλικίας 25-35 ετών ζητούν απεγνωσμένα άντρες να τους βοηθήσουν με τις σκληρές αγροτικές εργασίες.

Έτσι κι ενώ έχουν αρχίσει την διαφήμιση μέσω ίντερνετ με χαρακτηριστικές φωτογραφίες, παράλληλα ζητούν όσα αρσενικά αποφασίσουν να κάνουν το μεγάλο βήμα να σεβαστούν την ισότητα που κυριαρχεί στον τόπο τους.






Λογικά, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες και το βίντεο δεν θα αργήσουν να πετύχουν τον σκοπό τους. Δείτε το χωριό που ψάχνει απεγνωσμένα… άντρες!

Πηγή.

ΥΓ. Επειδή δεν το έχω με τις εργασίες χωραφιού, μπορεί να πάει κάποιος σε αυτό το χωριό;

6 σχόλια:

  1. Τρέξτε μουνοζητιάνοι, υπάρχει μπόλικο πράγμα για όλους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει όμως και μια παράμετρος που δεν θα λάβουν υπόψη τους μάλλον. Εκεί που θα πάνε δε θα πηδάνε όλη μέρα όπως πθανόν να νομίζουν, θα πρέπει να δουλέψουν και στοιχηματίζω ότι οι 9 από τους 10 δε θα ξέρουν από αγροτικές δουλειές.

      Διαγραφή
    2. Και εκτός αυτού, είναι 900 γυναίκες. Φαντάσου μουρμούρα, γκρίνια και ειρωνία που θα τρώνε.

      Διαγραφή
  2. 6 χρονια παλιο ειναι αυτο το βιντεο! Σιγουρα θα εχουν αποκατασταθει τα κοριτσια! Δυστυχως αργησαμε να το πληροφορηθουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρά πιστεύεις ότι όντως έχουν πάει τόσοι άντρες σε χωριό στη μέση του πουθενά? Αμφιβάλλω αν αποκαταστάθηκαν όλες. Το άρθρο όταν το έγραψε η DailyMail το 2014 τότε είχε 300 γυναίκες, από τότε διπλασιάστηκαν. Είναι άρθρο του 2019.

      Διαγραφή