Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Τέλος οι σχέσεις, τώρα απλά πηδιόμαστε

Φταίμε και τα δύο φύλα ή μόνο το ένα;

Τα τελευταία χρόνια οι σχέσεις έχουν αρχίσει να διαλύονται και πλέον το μόνο που ακούμε από τις παρέες μας είναι "Απλά γαμάω μερικές" για τους άντρες και "Ας πούμε ελεύθερη" ή "Περίπου" ή κάτι ανάλογο για τις γυναίκες (βρίσκουν διάφορες προτάσεις αντί του "Απλά γαμιέμαι με κάποιους" που θα ακουγόταν πουτανίστικο.

Για ποιο λόγο οι σχέσεις λιγοστεύουν; Γιατί έχουμε καταντήσει να πηδιόμαστε αριστερά και δεξιά και να μην κάνουμε σοβαρές σχέσεις όπως παλιά; Γιατί οι γάμοι λιγοστεύουν και η υπογεννητικότητα αυξάνεται; Ας δούμε λίγο τους λόγους.

Πουτάνες και κρίση
Οι 100 πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο αύξησαν το εισόδημά τους κατά 240 δισεκατομμύρια δολάρια μέσα στο 2012, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία από απλές έρευνες που βασίζονται σε οικονομικά στοιχεία που δημοσίευσαν εταιρείες. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι εκατομμύρια άνθρωποι σε χώρες όπως Αφρική, Ελλάδα, Κίνα, Λατινική Αμερική κ.α. έχουν γίνει πιο φτωχοί. Γιατί για να πλουτίσουν κι άλλο οι πλούσιοι από κάπου θα τα πάρουν. Δεν θα πάρουν απευθείας τα επιπλέον χρήματα που κόβει ένα κράτος. Θα πουλήσουν τα προϊόντα τους στον πληθυσμό της Γης που φτωχαίνει και θα εισπράξουν χρήμα.

Αυτό πρακτικά πως μεταφράζεται με τις πουτάνες και τι σχέση έχει με ότι σας λέω; Οι πλούσιοι είναι λίγοι. Οι πουτάνες όμως πολλές. Και τους θέλουν κολασμένα. Πολύ απλά όσοι φτωχαίνουν δεν κάνουν σχέσεις (δεν έχουν λεφτά ούτε για έξοδο) και δεν παντρεύονται. Άρα η υπογεννητικότητα αυξάνεται. Γιατί οι γκόμενες δεν αρκούνται σε κάποιον που να τα βγάζει πέρα με τα βασικά. Θέλουν "ασφάλεια" και όλες αυτές τις μαλακίες που ακούτε και που μεταφράζονται σε ΧΡΗΜΑ. Δεν έχουν μάθει να ζουν όπως οι γιαγιάδες τους. Χωρίς αυτοκίνητα, χωρίς καλλυντικά, χωρίς κινητό, χωρίς ταξίδια. ΖΗΛΕΥΟΥΝ η μία την άλλη κολασμένα. Γιατί η γειτόνισσα να τα έχει με πλούσιο; Όχι, θα βρω κι εγώ έναν και να είναι ωραίος και να μου παρέχει τα ίδια και περισσότερα. Όοοοοχι καριολάκι. Το μουνί σου ΔΕΝ είναι τράπεζα χρήματος. Είναι ΜΕΤΟΧΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΑΞΙΑΣ. Η οποία μετά τα 30 μένει σταθερή και μετά τα 35 φθείρεται.

Όπως πάμε με την κρίση, χώρες όπως η Ελλάδα επηρεάζονται άμεσα. Αφού το βιωτικό επίπεδο και τα οικονομικά των περισσότερων πέφτουν, αυτό σημαίνει ότι οι γκόμενες απλά θα πηδηχτούν με όποιον βρουν εύκαιρο και δεν θα καταφέρουν να τυλίξουν κάποιον για σχέση και γάμο. Όταν οι πλούσιοι (σχετικός ο όρος) στη χώρα μας είναι π.χ. 5.000 και τα πουτανάκια 1.000.000, τι πιστεύετε ότι θα γίνει; Όσες προλάβουν θα τους τυλίξουν και κάποιοι θα τυλιχτούν από 2 και 3 (γιατί δεν κάνουν μόνο ένα γάμο αφού ως πουτάνες κοιτάνε το χρήμα κι ας τους παιρνουν απο δεύτερο ή τρίτο χέρι). Οι υπόλοιπες θα βολευτούν με κάποιους όχι τόσο εύπορους, θα τους γαμήσουν στα shit test και μετά ως άπληστες θα τους χωρίσουν κιόλας. Είτε μέσα σε σχέση (το πιο πιθανό), είτε κατά τον γάμο, αν είναι τόσο κορόιδα ώστε να τις παντρευτούν.

Ξενέρωτες, MGTOW και ο πόλεμος των φύλων
Τελευταία έχει αναπτυχθεί μια κόντρα ανάμεσα στα δύο φύλα.

Οι γκόμενες έχουν μελετήσει:
- Αυτό το blog.
- PUA forums.
- Έχουν μάθει από μουνόδουλους φίλους τους τι σημαίνει PUA.
- Τους την έχουν πέσει και έχουν καταλάβει ότι χρησιμοποιούμε τακτικές.

Αντίστοιχα οι άντρες επειδή έχουμε καταλάβει ότι έχουν σκοπό πολλές καριόλες να παντρεύονται, να χωρίζουν και να παίρνουν διατροφή γιατί ο γαμημένος νόμος τις προστατεύει, πολλοί το έχουν γυρίσει σε MGTOW. Σου λέει "μας βγάζετε την ψυχή να σας ρίξουμε, για σοβαρή σχέση ούτε λόγος, σηκώνεστε και φεύγετε με το παραμικρό, ε άντε και γαμηθείτε".

Οι ξενέρωτες θέλουν χρήμα. Έχουν απαιτήσεις. Θέλουν έναν άντρα 10άρι που να του τρέχουν από τα πατζάκια και να τους αφιερώνει χρόνο σαν attention whores που είναι. Άλλες τα φτιάχνουν με πατσαβούρηδες οι οποίοι δεν φλερτάρουν ώστε να είναι τουλάχιστον σίγουρες ότι ο άντρας θα τους μείνει. Κι ας "βολεύονται" στο σεξ με τον κάθε χοντρό και τον κάθε μικροτσούτσουνο. Αν έχει μια δουλίτσα να βγάζει πάνω από 2 χιλιαρικάκια τι μας νοιάζει μωρέ;

Για να σας το φέρω απλά, πόσες φορές χωρίζουν οι γυναίκες και πόσες οι άντρες; Πόσες σηκώνονται και φεύγουν αυτές και πόσες εμείς; Καθίστε και μετρήστε. Είναι ζήτημα αν 5-10 από εσάς θα δουν ότι τις περισσότερες τις χωρίσατε εσείς. Πάντα είτε θα μας χωρίζουν αυτές, είτε θα ψάχνονται να μας χωρίσουν με διάφορες μεθόδους ώστε να ξενερώσουμε τελείως. Είναι ασταθή πλάσματα τελείως σε σχέση με εμάς που ξέρουμε τι θέλουμε.

Όλα αυτά βέβαια "βράζουν" μέσα μας και όταν έρχονται στις παρέες συζητήσεις για τα δύο φύλα και έχεις από την μία τις πουτάνες που δεν βρίσκουν χορηγό (και το λένε διακριτικά σε στυλ "Πάνε οι παραδοσιακοί άντρες") και από την άλλη αυτούς που επιτέλους βρήκαν γκόμενα γιατί είχαν να γαμήσουν πάνω από χρόνο, καταλαβαίνετε ότι η ένταση ανεβαίνει και η συζήτηση εύκολα μπορεί να ξεφύγει και να γίνει μια ολόκληρη παρέα κώλος, όπου από εκεί που είχαμε φίλες και φίλους, τώρα θα έχουμε "πουτάνες" και "μισογύνηδες" (όπως λέτε πίσω απ' την πλάτη σας).

Ο ρυθμός της ζωής
Στις μεγάλες πόλεις όπου τρέχουμε καθημερινά για δουλειές, γραφειοκρατικά και χίλιες δυο μαλακίες, οι ρυθμοί είναι τέτοιοι που δύσκολα βρίσκουμε χρόνο για σχέση. Η σχέση θέλει να της αφιερώσεις χρόνο. Τρέχουμε πολύ για δουλειές από τις οποίες θα έπρεπε να έχουμε πολύ περισσότερα χρήματα και κάποιοι κάνουμε και δύο δουλειές μαζί. Άρα ως συνέχεια όσων έγραφα στην αρχή περί κρίσης, το ότι αφιερώνουμε τόσο χρόνο στη δουλειά, σημαίνει ότι έχουμε λίγο χρόνο για σχέση και ακόμα λιγότερο για οικογένεια. Αυτά βέβαια στα χωριά όπου δεν υπάρχουν cinema, κολυμβητήρια, σχολές καράτε, γυμναστήρια, σχολές χορού, μεγάλοι χώροι αναψυχής, εμπορικά κέντρα κτλ. δεν ισχύουν γι' αυτό και ο κόσμος κάνει σχέση και παντρεύεται πιο εύκολα (πέρα από τα κουτσομπολιά της κάθε καριόλας γιαγιάς). Γιατί δεν έχει άλλες δραστηριότητες να κάνει.

Social media
Ο μόνος τομέας όπου έχουμε ευθύνη 50-50. Μπορεί οι γυναίκες να κερατώνουν λίγο παραπάνω από εμάς μέσω Facebook, αλλά κι εμείς δεν πάμε πίσω. Tinder, Happn, The Inner Circle (καινούργιο), ψαχνόμαστε φουλ και χτυπάμε ότι κινείται. Τα καλοκαίρια παίζουμε μπάλα και με τουρίστριες. Οι πιο επικίνδυνοι άντρες είναι εκείνοι που δεν έχουν εμπειρίες. Στις γυναίκες δεν υπάρχουν όμως κανόνες. Μπορεί μία άπειρη να αράξει μαζί σου (δύσκολο), μπορεί μια έμπειρη να βαρεθεί και να θέλει κι άλλους πούτσους.

Γενικά όταν υπάρχει εύκολη πρόσβαση στο φλερτ και η κάθε ψωνάρα ανεβάζει τις μετοχές της απλά postάρωντας μια photo με μαγιό και διαβάζοντας μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου ίσα με 100 μηνύματα, ε στη μουνάρα της ρε φίλε. Κι εσείς βρε παλιομαλάκες, όταν μια γκόμενα έχει πάνω από 1.000 φίλους ή πάνω από 500 followers στο FB τι πάτε να χωθείτε; Σαν εσάς υπάρχουν εκατοντάδες άλλοι. Για να μη μιλήσω για όσες έχουν περισσότερους. Ούτε καν θα σας απαντήσουν. Ξέρετε που βρίσκεται η μετοχή τους και τι προτάσεις έχουν; Ε με όλα αυτά πως να μην λιγουρευτούν έναν καλύτερο και πιο εύπορο γκόμενο; Αν εσείς τα είχατε με ένα HB 7.5 για παράδειγμα και βρισκομασταν σε άλλη χώρα όπου οι γυναίκες την πέφτουν συχνά...ή σε έναν άλλο πλανήτη όπου την πέφτουν περισσότερο από τους άντρες κυνηγώντας το σπέρμα και σας έρχονταν μοντέλα μουνάρες 8.5άρια και 9άρια minimum, ε δεν θα χωνόσασταν; Αυτές ξέρουν πως "15 με 35 όσο προλάβω να γαμηθώ, μετά δεν θα με κοιτάει κανείς".

Πάντως σοβαρή σχέση χωρίς πλήρη έλεγχο Facebook προφίλ δεν κάνεις. Και δεν εννοώ ούτε προφίλ με διπλά ονόματα ούτε να δίνεις τον κωδικό σου και μαλακίες. Εννοώ μία στο τόσο να τσεκάρεις μηνύματα. Εκεί να σας δούμε καριόλες. Σας παίρνει;




Μέσες άκρες αυτοί είναι ορισμένοι από τους λόγους που οι σχέσεις έχουν γαμηθεί τελευταία. Δίνω ένα 70% ευθύνη στις γυναίκες και 30% στους άντρες. Πιστεύω τίμιο. Είμαι καλούλης σήμερα, έλεγα να σας δώσω 95% και να κρατήσω το 5% για Σπαλιάρες, Ρουβάδες, Τανιμανίδιδες, Μπραντ Πιτ, Τραμπ, Ρονάλντο και όλο το συνάφι των alpha male που λιγουρεύεστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου