Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

10 χρόνια με μπάζο και έφαγε κέρατο!



Σήμερα θα αναφερθώ σε μια ιστορία που ανατρέπει κάπως τα όσα γνωρίζατε σχετικά με το κέρατο.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι τα top νέτα HB 9-10 είναι αυτά που έχουν και τις περισσότερες προτάσεις, άρα κατά κανόνα εκείνα που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να σου ρίξουν κέρατο. Καλά ως εδώ; Αυτός είναι ο κανόνας αλλά όχι και η εξαίρεση.

Το κέρατο είναι στον άνθρωπο. Το σιχαίνομαι, δεν το έκανα ποτέ. Γι' αυτό και μπορώ να τις δείχνω με το δάκτυλο. Ακόμα και εκείνες που έχουν λίγες προτάσεις, που μπορεί να είναι HB 5-6, ακόμα κι αυτές μπορούν να στην κάνουν. Ακούστε και θα καταλάβετε.

Το σημερινό μου άρθρο είναι απάντηση στον αναγνώστη που έστειλε email με τίτλο Μόνιμη σχέση με HB4.

Σχέση 10 χρόνια με μπάζο
Ένας γνωστός μου έχει σχέση με 10 χρόνια με μια τύπισσα. Η φάτσα της απλά δεν βλέπεται. Δεν θα πήγαινα ρε παιδί μου που να με πλήρωνε. Οκ άλλοι θα πήγαιναν, πάσο. Ζήτημα να την θεωρήσεις HB5. Για αυτόν είναι η ζωή του ολόκληρη.

Από τα 20 μέχρι τα 30 μαζί. Δεν την έχει κερατώσει ποτέ. Από τον 8ο χρόνο και μετά αρραβωνιασμένοι και να το πηγαίνουν για σοβαρά. Αγάπη. Σχέση ζωής. Πρόσφατα λοιπόν η γκόμενα είχε ένα πρόβλημα υγείας κι αυτός της συμπαραστάθηκε (σαν καλός μαλάκας).

Προς μεγάλη του έκπληξη λοιπόν, μια μέρα την πάτησε όπως κι εγώ. Έφυγε η δικιά του για καφε και ξεχνάει τον υπολογιστή της ανοιχτό. Στο σημείο αυτό να αναφέρω ότι αν συζείτε καλό είναι να έχετε 2 PC για να νομίζει η άλλη ότι έχει "τον δικό της χώρο". Αν χρησιμοποιείτε το ίδιο PC τότε θα κάνει τις κλασικές μαλακίες αποσύνδεση θα καθαρίζει ιστορικό και τέτοια.

Αυτή λοιπόν μια μέρα έφυγε βιαστηκά και άφησε τον υπολογιστή της ανοιχτό. Facebook, email, τα πάντα. Ε κι εκεί ο γνωστός μου ανοίγει το ιστορικό μηνυμάτων. Και τι να δει. Είχε γκόμενο! Μωρή καριόλα, είσαι 10 χρόνια, έχεις που έχεις ένα πρόβλημα υγείας (ορθοπεδικό αλλά οκ, μικρή σημασία έχει), πας και πηδιέσαι με άλλον? Με σχέση δεκαετίας που το πας σοβαρά?

Για να μην τα πολυλογώ, ο τύπος της έδωσε τα παπούτσια στο χέρι. Αυτός δούλευε, της είχε πάρει ένα σωρό πράγματα, έκανε δύο δουλειές για να μην της λείψει τίποτα κι αυτή η μαλάκω καθότανε. Και του τα φόρεσε κιόλας. Και ήταν και μπάζο. Και sorry για το ύφος μου μέρες που 'ναι αλλά ξέρετε ότι για να είμαστε με κάποια για το υπόλοιπο της ζωής μας ε πρέπει να είναι όμορφη. Κρατήθηκε λοιπόν ο τύπος, μια χαρά παιδί στην εμφάνιση και δεν κρατήθηκε...το μπάζο και του τα φόρεσε;

Μπορεί να της έδωσε βαλίτσες, παπούτσια και τα σχετικά στο χέρι, μπορεί να έφαγε τις σφαλιάρες της και να ξεκουμπίστηκε, αλλά αυτός πήγε και την κάλεσε ένα μήνα μετά! Γιατί δεν την άντεξε. Γιατί την αγαπούσε. Ναι την συγχώρεσε. Το πουτανάκι. Η μάλλον όχι ακριβώς πουτανάκι, η πρώην μου ήταν πουτανάκι, αλλά τέλος πάντων.

Δεν ξέρω πόσο θα το κρατήσουν αλλά για μένα το παιδί είναι φάουλ. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Μπορεί να βρει μια πολύ πιο όμορφο και που θα είναι πιστή.

Και να σου πω κιόλας κάτι αν με διαβάζεις τώρα; Ρε ρε μαλάκα το έκανε μία φορά θα το ξανακάνει! Στο λέω εκ πείρας. Στα παπάκια μας και παρακάτω. Η γλύκα που έχει η επόμενη όταν είναι πιο όμορφη την κάνει δύο φορές πιο γλυκιά. Οπότε ρε ψηλέ σίγουρα θα είσαι πολύ πιο ικανοποιημένος αν προχωρήσεις για άλλα. Αν μείνεις πίσω θα ξαναγίνεις ελαφάκι. Γνώμη μου.

Κατά τα άλλα η εμφάνιση δεν συνάδει πάντα με το κέρατο. Υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου